19-20.jpg4p.jpgFB cover.jpgFB_cover_suncev_kutak.jpgUntitled.jpgdeca.jpgsala.jpgst.jpgstari prozori.jpg

Обогаћени једносменски рад у шк 20/21 год

ПОДРШKА У УЧЕЊУ ЗА УЧЕНИKЕ ВИШИХ РАЗРЕДА (уторак, среда, петак)
Kако да себи олакшаш учење? Kако да ефикасно организујеш своје време? После часова можеш остати у школи и урадити цео домаћи, уз подршку наставника, на пример. Можеш научити како да поставиш право питање када ти нешто није јасно. Kако ти се допада ова идеја? Тамо где на распореду поподневних активности видиш УЧИМО ДА УЧИМО, значи да имаш прилику да уз подршку наставника решиш своје мале и велике школске муке.A felső osztályos tanulóknak segítünk a tanulásban (kedd,szerda és péntek)Hogyan tanulhatsz könyebben? Hogyan szervezd meg hatékonyan az időd?Mindezt megtanulhatod.Órák után, tanári segítség mellett, a házi feladatokat is elvégezheted. Megtanulhatod, hogyan tedd fel a helyes kérdést, ha valami nem világos számodra.Tetszik ez az ötlet? Csatlakozz hozzánk, old meg kisebb-nagyon iskolai gondodat.

119946717 3021073894660743 9051681570440022449 n
 
БИОСКОП - MOZI - CINEMA
Поново ради биоскоп! И ове године, сваког четвртка од 13:15 гледамо најбоље филмове: научнофантастичне, цртане, дечије, историјске... Сви су позвани и добродошли!
ТВ СОЊА
Прошло је годину дана откако је отпочела са радом наша школска мини телевизија! За то време објавили смо 10 емисија Вести ТВ Соња, а кроз нашу редакцију прошао је велики број ученика свих узраста. Ове године настављамо са радом! Позивамо све ученике наше школе, и мале и велике, да се прикључе школској редакцији и да се окушају на месту водитеља, новинара, репортера, спортског коментатора, сниматеља... Програм ћемо правити на оба наставна језика (српском и мађарском), а позивамо и другаре из Лукиног Села и Михајлова да нам шаљу своје прилоге.
Састанци редакције ће се одржавати у школи средом у 11:05 (после 5. часа). До тада, присетимо се најзанимљивијих тренутака са снимања Вести ТВ Соња:https://www.youtube.com/watch?v=dXySc1tdHUk&t=2s
 Распоред активности можете преузети овде.
 Пратите нас, укључите се и упознаћете један нови, несвакидашњи школски свет - Соњин свет.
 

 

Joomla templates by a4joomla